Belijning

Belijning speelt een belangrijke rol in het verkeer: het zorgt voor overzicht en structuur en stimuleert de veiligheid op de weg. Ook tennisbanen of basketbalvelden zijn zonder belijning nauwelijks voor te stellen en een parkeergarage zonder afgebakende parkeervakken zou leiden tot chaos. Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wachtstrepen in winkels, op scholen en kinderdagverblijven en op straat bovendien gezorgd voor de waarborging van de 1,5 meter-regel.

MSV-M is sinds 2003 gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning op alle mogelijke ondergronden. Zo brachten wij al belijning aan in parkeergarages en op parkeerplaatsen, op industrieterreinen en buitenterreinen, op schoolpleinen en speelplaatsen, op sportvelden, in OV-gebieden en natuurlijk op het wegdek in de openbare ruimte.

Hoogwaardig materiaal en duurzaamheid
In opdracht van gemeenten, wegenbouwers en bedrijven hebben wij inmiddels al honderden kilometers belijning aangebracht door heel Nederland. In overleg met onze opdrachtgevers bepalen we welk materiaal het meest geschikt is voor het type ondergrond waarop de belijning wordt aangebracht. Wij maken hierbij alleen gebruik van hoogwaardig materiaal zoals:

  • Thermoplast
  • Verf
  • Koudplast
  • Coatings

Bovendien zijn wij constant bezig met het innoveren van onze machines en streven wij het gebruik van duurzame materialen na. Onze omgebouwde koud(spray)plast-machine kan bijvoorbeeld duurzame en milieuvriendelijke belijning aanbrengen op ondergronden als asfalt, beton en gietasfalt.