Wegmarkeringen en Belijningen MSVM

WEGMARKERINGEN

Wij brengen onze wegmarkeringen aan op allerlei soorten wegen en paden. Zoals bijvoorbeeld autowegen, fietspaden en voetpaden. Lees meer.

Belijningen Parkeergarage

PARKEERGARAGES & PARKEERPLAATSEN

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van markeringen voor parkeerplaatsen (parkeervakken) en parkeergarages. Zodoende garanderen wij een veilige en gemakkelijke route. Lees meer.

Belijningen Containervakken terminal industrie

BELIJNEN INDUSTRIE BINNEN- EN BUITENTERREINEN

Onze markeringen en belijningen zijn uitermate geschikt voor bedrijfshallen en industrieterreinen. Voor een veilige en logische indeling van uw terrein. Lees meer.

Markeringen en Belijningen Speeltuin

BELIJNEN SPEEL- EN SCHOOLPLEINEN

Met onze kleurige markeringen en belijningen maken wij van elke speeltuin en/of schoolplein een unieke belevenis voor elk kind. Lees meer.

Belijningen Sportvelden

BELIJNEN SPORTVELDEN

Heeft u belijningen nodig voor uw buiten en/of binnen sportveld? Geen probleem, wij hebben ruime ervaring met alle denkbare sporten. Bijv. voetbalvelden of basketbalvelden.  Lees meer.

Coating fietspad

BELIJNEN OPENBAAR VERVOERGEBIEDEN

Onze blindengeleidestrepen markeringen zorgen ervoor dat slechtzienden en blinden gemakkelijker en veiliger gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Lees meer.

Prefab Markeringen

AANBRENGEN PREFAB MARKERINGEN

Wij leveren verschillende belijningen, symbolen en logo’s als voorgevormde prefab markeringen, gemaakt van thermoplast. Lees meer.

Coating fietspad

COATINGS FIETSPADEN EN KRUISINGEN

Onze duurzame fietspadcoating en kruispunt-coating is extra lang onderhoudsvrij en verlengt ook de levensduur van uw onderliggende wegverharding. Lees meer.

MSVM Markering Coronamaatregeling

BELIJNINGEN VOOR CORONAMAATREGELEN

Wij brengen speciale markeringen en belijningen aan die in lijn zijn met de COVID-19 maatregelen. Bijvoorbeeld 1,5 meter afstand markeringen en/of looplijnen. Lees meer.

Inventarisatie Wegmarkering Belijning

INVENTARISATIE WEGMARKERINGEN

MSVM kan naast het aanbrengen van wegmarkeringen en belijning ook vooraf de wegmarkeringen inventariseren. Lees meer.

MSVM verwijderen wegmarkering

Wegmarkeringen Verwijderen

Naast het aanbrengen van wegmarkeringen, verwijderen wij ook wegmarkeringen door middel van waterstralen. Lees meer.

Belijning Wegen Koudplast

Belijning

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten belijningen, bijvoorbeeld in parkeergarages, op sportvelden of op autowegen. Lees meer.