OVER MSV-M

MSVM: SINDS 2003

SPECIALIST IN BELIJNING EN MARKERINGSPROJECTEN

Markeer Service Versluys (MSV-M) vindt haar oorsprong in Dega Verkeersinfra te Vlaardingen, opgericht in 2003. Sinds 2013 is, vanwege de nieuwe samenstelling van aandeelhouders (Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V. en Mouwrik Bouw B.V.), MSV-M actief en gevestigd in Bodegraven. Sinds eind 2022 is Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V volledig eigenaar van MSV-M.

MSV-M is gespecialiseerd in het verwijderen, aanbrengen en onderhouden van alle vormen van markering en belijning. Of het nu gaat om thermoplastisch markeringsmateriaal, wegenverf of premark, wij staan tot uw dienst. De platte onderneming kenmerkt zich door haar flexibiliteit en adequaat handelen. Dit in combinatie met vakmanschap en modern op maat gemaakt materieel, heeft ons in relatief korte bestaan tot een begrip in de markt gemaakt.

ONZE AANPAK

Op Basis van Ervaring

Met jarenlange ervaring heeft MSV-M zich gespecialiseerd op het gebied van wegmarkeringen met diverse toepassingen. Onze vakmannen worden jaarlijks bijgeschoold en weten wat er speelt in de markt.

ONZE KERNWAARDEN

Voor Prettige Samenwerkingen

Flexibiliteit, snel schakelen en kwaliteit zijn onze kernwaardes. Is er spoed? Of heeft u een speciale markeringwens? Bij MSV-M bent u aan het goede adres. Wij denken graag met u mee.

ONZE GESCHIEDENIS

Onze Weg naar Succes
2003
Bedrijf Opgericht

MSV-M vindt zijn oorsprong in Dega Verkeersinfra te Vlaardingen, opgericht in 2003

2013
Nieuwe Samenstelling

Een nieuwe samenstelling van aandeelhouders komt met een nieuwe naam: MSV-M (Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V. en Mouwrik Bouw B.V.)

2017
Nieuwe locatie

MSV-M is de afgelopen jaar flink gegroeid en betrekt een eigen pand met loods in Bodegraven.

2022
Eigenaarschap

MSV-M is eind 2022 volledig in handen van Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V

MSVM Werknemers Groepsfoto

ONS WAGENPARK

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE MODERNE EN INNOVATIEF MATERIEEL
MSVM wagenpark
MSVM marketing materieel
MSVM markering materieel

Kom in Contact

Met een van onze specialisten